“Je leeft maar heel kort, maar een enkele keer, en als je straks anders wilt, kun je niet meer, mens durf te lé-ven!”

Met deze regel van Ramses Shaffy opende ik 2,5 jaar geleden mij praktijk Hic et Nunc.

En dit is ook de regel waarmee ik nu afsluit.

Ik stop met het aanbieden van individuele coaching.

Ik HOU van individuele coaching, maar ik hou niet van álle taken die komen kijken bij het vol-krijgen én vol-houden van mijn praktijk… webmanager, marketingdirecteur, social media strateeg, blogger, adverteerder, gegevensbeheerder… Het zijn taken die ik wel kan, getuige mijn lopende praktijk, maar niet met liefde mijn bed voor uit kom.

Met liefde sta ik klaar voor persoonlijke begeleiding, voor team begeleiding, voor échte gesprekken op de boven- én onderstroom.

Door veranderingen binnen mijn loondienstbaan, kan ik dit nu binnen mijn loondienstbaan laten vloeien. Er zijn voor medewerkers, voor managers en voor teams binnen mijn organisatie.

Daarom kies ik nu voor het begeleiden van mensen binnen mijn loondienstbaan, en laat ik de individuele coaching vanuit Hic et Nunc los… (wellicht ben ik wel beschikbaar voor freelance opdrachten als begeleider/trainer – hier denk ik nog over na).

Een uitspraak die ik vaak in coaching gebruik en zelf naar (probeer 😉 ) te leven is ‘om iets los te laten, moet je het eerst vastpakken‘. Loslaten gaat niet hoep van zelf. De afgelopen maanden heb ik Hic et Nunc vastgepakt en omarmd om te voelen wat voor nu klopt.

Trots is het woord dat overheerst, direct gevolgd door liefde. Voor mijn klanten, mijn social media volgers, mijn webinar kijkers, mijn gratis audio luisteraars én voor mijzelf – voor het starten, het lukken, het struikelen, het succes, het leren en bovenal het begeleiden van mijn klanten. Én voor het nu loslaten en stoppen.

Enorm dankbaar ben ik voor het vertrouwen van mijn klanten. Ik hoef alleen maar de referentie pagina te lezen om te voelen dat mijn hele hart in Hic et Nunc stroomde. En nu mag het ergens anders verder stromen… mét alle ervaringen vanuit Hic et Nunc hierin meegenomen.

Hic et Nunc is Latijn voor hier en nu.
En hier en nu it is…
De cirkel is rond.
Tijd voor de volgende cirkel.

Met harte groet, Lieke.

Hic et Nunc coaching is per 31-12-2023 uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het KvK nummer is niet meer vindbaar in het Handelsregister. Diensten worden per 31-12-2023 niet meer aangeboden door Hic et Nunc coaching.