Ik schreef het in april: “ik wil gewoon * potverdrie – zal ik dit keer maar zeggen * vrouwen helpen die zich te pletter zorgen voor anderen en zo zichzelf steeds op de 2e, 3e of whatever plaats zetten!”

Dát is mijn drive met Hic et Nunc coaching! Vrouwen begeleiden hierin. Toen was alles nog een concept, een idee, een droom..? Ik was gestart, maar alleen op papier – en bij de KvK.

Daarna kwam alles samen in mijn website.

Met de website kwam een enorme berg technische shizzle mee: WordPress/ Divi/ Bloom, hosting, Google analytics, Instagram/fb, Canva, fb adverteren (wat wéér een compleet eigen wereld is met pixels, doelgroepen, conversies etc etc). Daarnaast nog wat andere programma’s voor e-mail marketing, agenda planning, webinars/masterclasses geven, boekhouding en ik vergeet vast nog iets.

Oftewel… Ik heb mijn technische skills dit jaar flink geupgrade!

Niet alleen technisch heb ik veel bijgeleerd dit jaar. Ook marketing en sales technisch, ging er een wereld open: ideale klanten, hoe stel je doelen, fotoshooten, masterclasses geven (inhoudelijk sterk én qua marketing), prijzen bepalen, trajectaanbod bouwen, email marketing, funnels, sales gesprekken voeren, actie (onder)nemen.

Minstens 486 dingen die ik nog nooit had gedaan… ontdekken en doen.

En dat alles om dus vrouwen “die zich te pletter zorgen voor anderen en zo zichzelf steeds op de 2e, 3e of whatever plaats zetten”, te laten weten dat er hulp is: me!

En zo begonnen na de zomer vrouwen mij te vinden en kon het échte werk, het werken waarvoor ik Hic et Nunc coaching gestart ben, beginnen!

En nu het fundament staat én ik vooral zó giga gelukkig wordt van de ‘voor’ en ‘na’ bij de vrouwen die ik begeleid, kan ik niet anders zeggen dan dat ik GIGANTISCH uitzie naar 2022!!

Let’s go!!
(maar eerst vakantie 😉 )